"Люди не пробачають, вони бачать неправду": Юлія Саніна заговорила про Олега Винника, який засів за кордоном

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фронтвумен відомого українського рок-гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна вперше висловилася про від'їзд Олега Винника у Німеччину. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свою позицію щодо вчинку 50-річного артиста Саніна розповіла Євгену Клопотенку в рамках проєкту "Пекельні Борошна". Телепрограму вийшла 18 листопада на ютуб-каналі   СТБ .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірковий шеф-кухар запитав у Юлії, чи поверне Олег Винник собі всенародну любов, яка в нього була до повномасштабного вторгнення та його переїзду в Німеччину. На це Саніна відповіла наступне:

Я не знаю, хтось вчинив не так, сказав не так, підібрав неправильні слова, дав не так інтерв'ю. Люди не пробачають, вони бачать це. Вони бачать неправду, нещирість, зрадливість і ще щось. Виконавці просто – вони ж на виду. І так легко хейтити виконавців. Ось що я скажу,

– відповіла артистка Саніна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Юлія Саніна вразила теплими знімками з батьком.  До речі артистка закликала всіх фоловерів частіше фотографувати своїх рідних, задля того, щоб зупинити час, який летить без упину.