Адель публічно зізналася, що дійсно вийшла заміж вдруге! Відомо, хто цей щасливець - її новий чоловік (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита британська виконавиця Адель вирішила підтвердити інформацію про своє весілля з Річем Полом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомило авторитетне видання  Daily Mail . До речі, чутки про те, що пара одружилася ходили ще минулого року. Західний бомонд був переконаний, що пара саме тоді і одружилася, коли зірка назвала  спортивного агента своїм "чоловіком".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер же повідомляється, що 35-річна Адель підтвердила новину про шлюб на гумористичному шоу свого товариша Алана Карра в Лос-Анджелесі. Двоє глядачів детельно прокоментували цю подію.

Сьогодні я був на комедійному шоу Алана Карра в Лос-Анджелесі, і Адель була в залі. Алан запитав натовп, чи є хто нещодавно одружився, і Адель вигукнула: Я,

— каже один учасник шоу.

Їй було байдуже, чи люди знали, що вона була там, вони найкращі друзі,

 — резюмував інший глядач.

Також зазначимо, що місяць тому 41-річний Річ зізнався, як вони з Адель ці два роки стосунків допомагали один одному. Пол зауважив, що почувається щасливим.

Потім провокативна ведуча CBS Гейл Кінг прямо запитала в чоловіка про весілля з Адель. Журналістка поцікавилася у можливого обранця зірки, чи варто тепер її називати "Місіс Пол".

Ви можете говорити все, що завгодно. Я не той тип людини, яка виставляє особисте життя. Це не для ЗМІ,

 — відповів Річ.

Вперше про свої стосунки пара повідомила влітку 2021 року. оприлюднила свої стосунки в липні 2021 року. Тріумфаторка "Греммі" вже приблизно рік, як носить каблучку з діамантом на безіменному пальці на лівій руці. Раніше вона говорила, що просто любить дорогі прикраси і це нічого не означає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка Адель втратила свідомість перед виступом у Лас-Вегасі.Як наслідок, команда 35-річної селебритіс знайшла її непритомну на підлозі.