"Окрутила бідолашного Гаррі": відомий журналіст заявив, що Меган Маркл за розрахунком вийшла заміж за принца

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чутки про проблеми у стосунках Меган Маркл і принца Гаррі ходять уже не перший рік, але, самі вони намагаються показувати публіці сімейну ідилію. І все ж відомий колишній редактор Vanity Fair зробив резонансну заяву, ніби насправді герцогиня Сассекська вийшла заміж лише для власної вигоди. У чому причина таких чуток — розповідаємо на HOCHU.ua!

У середині літа в ЗМІ просочилася інформація, що стосунки герцогів Сассекських дали тріщину. Тоді, аби відновити колишні почуття, принц Гаррі та Меган Маркл прийняли рішення пожити окремо. Самі члени королівської родини не стали підтверджувати такі чутки. Однак про спростування теж мови не було.

Наскільки сильно затягнулася криза у стосунках пари поки невідомо. Втім, через деякий час герцоги знову стали разом з'являтися на публічних заходах і навіть зустрілися із захисницею України, яка повернулася з російського полону.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Окрутила бідолашного Гаррі": відомий журналіст заявив, що Меган Маркл за розрахунком вийшла заміж за принца - фото №1
Фото: Getty Images

І все ж 74-річний канадець Грейдон Картер стверджує, що з часом стосунки між Меган Маркл і принцом Гаррі тільки погіршуються. Про це пише Daily Mail. Ба більше, колишній редактор Vanity Fair заявив, що для герцогині це був шлюб за розрахунком. Мовляв, таким чином Маркл хотіла домогтися публічного визнання і високого статусу.

Я б вимірював тривалість шлюбу роками, а не десятиліттями. Мені здається, що вона обкрутила бідного Гаррі й отримала те, що хотіла: славу, гроші й титул. Його цінність для неї зменшується щодня,

- заявив журналіст.

Наскільки така інформація правдива — поки що відповісти досить складно. Однак таблоїди вже неодноразово писали, що відмовившись від титулів, принцу Гаррі нелегко жити в США і будувати там кар'єру. А через фінансову нестійкість, Меган Маркл встигла розчаруватися у знаному на весь світ принці.

"Окрутила бідолашного Гаррі": відомий журналіст заявив, що Меган Маркл за розрахунком вийшла заміж за принца - фото №2
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, попри всі проблеми, Меган Маркл і принц Гаррі стали найбільш обговорюваною парою в ТікТок. Але і тут не без підводних каменів. Адже найчастіше обговорення сходяться до критики герцогів і порівняння їх з іншою відомою парою — принцом Вільямом і Кейт Міддлтон.

Фото: Getty Images