"Окрутила бідолашного Гаррі": відомий журналіст заявив, що Меган Маркл за розрахунком вийшла заміж за принца

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чутки про проблеми у стосунках Меган Маркл і принца Гаррі ходять уже не перший рік, але, самі вони намагаються показувати публіці сімейну ідилію. І все ж відомий колишній редактор Vanity Fair зробив резонансну заяву, ніби насправді герцогиня Сассекська вийшла заміж лише для власної вигоди. У чому причина таких чуток — розповідаємо на HOCHU.ua!

У середині літа в ЗМІ просочилася інформація, що стосунки герцогів Сассекських дали тріщину. Тоді, аби відновити колишні почуття, принц Гаррі та Меган Маркл прийняли рішення пожити окремо . Самі члени королівської родини не стали підтверджувати такі чутки. Однак про спростування теж мови не було.

Наскільки сильно затягнулася криза у стосунках пари поки невідомо. Втім, через деякий час герцоги знову стали разом з'являтися на публічних заходах і навіть зустрілися із захисницею України , яка повернулася з російського полону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Окрутила бідолашного Гаррі": відомий журналіст заявив, що Меган Маркл за розрахунком вийшла заміж за принца - фото №1
Фото: Getty Images

І все ж 74-річний канадець Грейдон Картер стверджує, що з часом стосунки між Меган Маркл і принцом Гаррі тільки погіршуються. Про це пише Daily Mail . Ба більше, колишній редактор Vanity Fair заявив, що для герцогині це був шлюб за розрахунком. Мовляв, таким чином Маркл хотіла домогтися публічного визнання і високого статусу.

Я б вимірював тривалість шлюбу роками, а не десятиліттями. Мені здається, що вона обкрутила бідного Гаррі й отримала те, що хотіла: славу, гроші й титул. Його цінність для неї зменшується щодня,

- заявив журналіст.

Наскільки така інформація правдива — поки що відповісти досить складно. Однак таблоїди вже неодноразово писали, що відмовившись від титулів, принцу Гаррі нелегко жити в США і будувати там кар'єру. А через фінансову нестійкість, Меган Маркл встигла розчаруватися у знаному на весь світ принці.

"Окрутила бідолашного Гаррі": відомий журналіст заявив, що Меган Маркл за розрахунком вийшла заміж за принца - фото №2
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, попри всі проблеми, Меган Маркл і принц Гаррі стали найбільш обговорюваною парою в ТікТок. Але і тут не без підводних каменів. Адже найчастіше обговорення сходяться до критики герцогів і порівняння їх з іншою відомою парою — принцом Вільямом і Кейт Міддлтон.

Фото: Getty Images