Важко повірити, що йому за 50: Екктор Хіменес-Браво здивував пікантною фотосесією (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво ошелешив своїх підписників максимально відвертими світлинами, на яких видно, як він позує у дзеркалі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Ведучий  кулінарного проєкту "МастерШеф" розповсюдив пікантні світлини у себе в Instagram Stories. Відверті фото Хіменес-Браво опублікував задля того, щоб довести юзерам, що його тіло більш ніж суттєво відрізняється в реальному житті аніж у соцмережах, при застосуванні певного ракурсу та освітлення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На одному зі знімків Хіменес-Браво представ у шортах. При цьому, у телеведучого на фото був оголений торс. На іншому  знімку знаменитий кухар показався  лише у спідньому.

Важко повірити, що йому вже більше 50: Екктор Хіменес-Браво здивував пікантною фотосесією - фото №1
Важко повірити, що йому вже більше 50: Екктор Хіменес-Браво здивував пікантною фотосесією - фото №2

Шанувальники знаменитого шеф-кухаря були вражені від зовнішнього вигляду свого кумира. Юзери засипали зірку з запитаннями про те, як він досягає таких успіхів.

Ніколи б не повірила, що вам вже за 50. Ви маєте неймовірний вигляд, розкривайте секрет,

- прокоментувала фото одна з фанаток шоумена.

Важко повірити, що йому вже більше 50: Екктор Хіменес-Браво здивував пікантною фотосесією - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ектор Хіменес-Браво розповів, як познайомився зі своєю коханою.  Як виявилося, чоловіка та жінку познайомила їхня спільна подруга.