"Частка моєї душі завжди з тобою": колишня Дзідзьо розчулила привітанням його із 40-річчям (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська виконавиця  та колишня дружина Дзідзьо (Михайла Хоми) SLAVIA привітала свого колишнього чоловіка із 40-річчям. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідний чуттєвий пост жінка розповсюдила на своїй офіційній сторінці в  Instagram . Зокрема, вона опублікувала тепле відео з домашнього архіву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість показала зворушливі моменти зі свого з Михайлом сімейного життя. Вона від щирого серця побажала екскоханому кохання та натхнення.

Коли, як не зараз, у твій День… Михасику, з Ювілеєм!!!… Аж не віриться, бо я ще досі та юна, 17-літня… А ти завжди хотів бути старшим. Ти був старшим. Ментально. Ти вирізнявся серйозністю з-поміж однолітків. Ти мислив по-дорослому. Тобі хотілося подорослішати ззовні. Ти не любив свої фото в юності, де в тебе тирчать ребра… Фото ще багато, спогадів ще більше… Єдине залишиться незмінним назавжди: шлях, який ми пройшли разом. Перший гурт, студія… Перша квартира, машина… Перші великі успіхи… Ми назавжди залишимося одне для одного першими чоловіком та дружиною… Пишаюся тобою. Люблю. Частка моєї душі завжди з тобою. Живи, як відчуваєш. Твори, що хочеш. Люби, кого любить,

— резюмувала колишня кохана зірки.

Окрім того, артист у себе в Instagram теж опублікував пост, присвячений своєму дню народження. Він висловив надію, що наступний день народження зустріне на концерті разом із поціновувачами свого таланту та воїнами, які відстоюють свободу та незалежність України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Дзідзьо показав маму-красуню, яка живе у Португалії. Жінка схожа із сином, як дві краплі води.