Гірка втрата: на 67-му році життя помер популярний український актор (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

22 листопада відійшов в інший світ знаменитий український артист Олександр Крижанівський. Популярному актору було лише 66 років.

Артист відійшов засвіти у Києві. Трагічну новину повідомив син видатного актора на своїй офіційній сторінці у  Facebook. Зокрема, чоловік розповів, що його батька не стало внаслідок інфаркту та супутніх ускладнень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, син Олександра Володимировича повідомив, де саме відбудеться прощання з його батьком.  Повідомляється, що про дату та час стане відомо згодом.

Прощання відбудеться найближчими днями в місці, якому він присвятив останні 25 років свого життя - Театрі на Печерську. Дату і час повідомимо пізніше,

- написав син Крижанівського.

Гірка втрата... На 67-у році життя помер художній керівник Театру на Печерську - фото №1

Зазначимо, що Олександр Крижанівський має статус заслуженого артиста України. Цікаво, що до широкомасштабного російського вторгнення він знімався у російських фільмах. Однак, після 24 лютого він висловив свою чітку проукраїнську позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на 55-у році життя відійшов в інший світ Сергій Сивохо. Пропагандисти рознесли фейки на тлі смерті актора.