На 63-му році життя... Помер Сергій Архипчук — відомий український режисер та постановник перших рок-фестивалів

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вимушені ділитися невтішними новинами... Стало відомо, що помер визнаний діяч мистецтв України та режисер-постановник Сергій Архипчук. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Заслужений діяч мистецтв України, режисер та постановник перших рок-фестивалів Сергій Архипчук пішов з життя. Йому було 63 роки. Сумну новину повідомили друзі та рідні Сергія через соціальні мережі. Смерть сталася, найімовірніше, в ніч на 3 листопада.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що останні кілька місяців Сергій боровся зі складною хворобою. Родина режисера витратила значні кошти на лікування, але на жаль врятувати його не вдалося.

Хто такий Сергій Архипчук?

На 63 році життя... Помер Сергій Архипчук — відомий український режисер та постановник перших рок-фестивалів. - фото №1

Сергій Архипчук народився 18 листопада 1960 року в хуторі Ганнівка (тепер село) Костопільського району Рівненської області. Він працював режисером у різних театрах, включаючи Гуцульський естрадно-фольклорний театр-студію "Заграва", Донецьку оперу, Дніпропетровський театр імені Т. Шевченка, та Закарпатський обласний театр драми та комедії.

Відомим на всю Україну Сергій став завдяки своїм режисерським роботам на різних музичних фестивалях, таких як "Червона рута" у Чернівцях в 1989 році, "Тарас Бульба" і "Мазепа фест". Провів Архипчук й багато культурно-мистецьких заходів та вечорів пам'яті. Він був також засновником Київського театру поезії "Мушля", школи телеведучих TV-lab та ведучим програми "Кухонні пристрасті".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що сьогодні, 3 листопада, проходить прощання з Сергієм Сивохо. Подробиці про цю сумну новину читайте в нашому матеріалі .