"Показував свого папугу": колишня наречена Максима Галкіна згадала їхнє спільне життя

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня кохана Максима Галкіна несподівано згадала їхні стосунки. Його шкільна любов, яка одного разу готувалася стати дружиною шоумена, розповіла, що думає про його одруження з російською примадонною. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Максим Галкін і Алла Пугачова одружені вже понад 10 років, а ще стільки ж вони перебували в неофіційних стосунках. Зараз вони є чи не найзнаменитішою парою російського шоу-бізу. І якщо про минулі стосунки примадонни відомо багато, то про колишніх коханих коміка практично нічого невідомо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, як повідомляють росЗМІ , нещодавно їм вдалося поспілкуватися з колишньою коханою Максима Галкіна. Виявилося, його шкільним коханням була Юлія Бусіль, з якою майбутній комік сидів за партою. За словами ексобраниці шоумена, її підкорило почуття гумору Галкіна, а крім того, він "надавав свого папугу", якого сам вишив хрестиком.

Однак що стало причиною розриву пари - Юлія промовчала. А коментуючи стосунки Максима Галкіна з Аллою Пугачовою вона відповідає коротко:

Це делікатна тема. Якщо людям добре разом, то це не повинно нікого стосуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова здивувала резонансною заявою на тлі чуток про виступи в росії. Примадонна в буквальному сенсі  рознесла своїх недоброзичливців !