Пугачову та Галкіна підловили на романтичній прогулянці: де зараз зіркове подружжя (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Попри статус "іноагента", який отримав Максим Галкін, останнім часом до нього прикута особлива увага ЗМІ. Втім, його дружина Алла Пугачова - не менш цікава персона для преси. Тому не дивно, що буквально кожен їхній крок не залишається поза увагою папараці.

Так, нещодавно зіркове подружжя підловили під час романтичної прогулянки. Як повідомляють росЗМІ, з листопада Алла Пугачова і Максим Галкін живуть разом із дітьми на Кіпрі. На острові знаменитості вже давно придбали розкішний пентхаус за вражаючу суму, і, судячи з усього, планують там залишитися на якийсь час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Російське видання опублікувало знімки, на яких Максим Галкін прогулюється з дружиною місцевими вуличками. Подружжя романтично трималося за руки, а супроводжувала їх, судячи з усього, помічниця артистів. Водночас дітей Пугачової та Галкіна поруч помічено не було.

Пугачову та Галкіна підловили на романтичній прогулянці: де зараз зіркове подружжя (ФОТО) - фото №1
Фото: starhit

Цілком можливо, знаменитості дійсно вирішили приділити увагу тільки один одному. Адже 15 листопада пара святкувала річницю знайомства, а вчора, 16 листопада, їхньому союзу виповнилося 22 роки.

Пугачову та Галкіна підловили на романтичній прогулянці: де зараз зіркове подружжя (ФОТО) - фото №2
Фото: starhit
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова здивувала резонансною заявою на тлі чуток про виступи в Росії. Примадонна в буквальному сенсі рознесла своїх недоброзичливців !