Артем Пивоваров став свідком теракту в Дубліні, через який зірвався його концерт (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український співак Артем Пивоваров від самого початку повномасштабної війни гастролює світом із благодійними концертами. І якщо у Швейцарії його виступи скасовували через те, що він нібито є "ультраправим радикалом", то нещодавні події в Дубліні дійсно могли бути небезпечними для фанатів артиста. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

23 листопада Атрем Пивоваров мав виступити в Дубліні, Ірландія. Однак через заворушення, що почалися в місті, його команда та адміністрація майданчика прийняла рішення скасувати запланований концерт. Про це співак повідомив на своїй сторінці в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що напередодні озброєний ножем чоловік напав на перехожих, внаслідок чого постраждали п'ятеро людей, зокрема троє дітей. Після цього в ірландській столиці сталися сутички між поліцією і десятками протестувальників. Артем Пивоваров підкреслив, що протести почалися на сусідній вулиці від місця проведення його концерту, а разом зі своєю командою він став свідком теракту, під час якого вони чули вибухи на вулиці.

Задля безпеки наших слухачів ми разом з адміністрацією майданчика змушені скасувати концерт. Евакуація з майданчика відбувається не за нашим бажанням, це - умова законодавства. Будь ласка, зберігайте спокій. Місцева влада та органи роблять усе можливе для того, щоб ви не наражали себе на небезпеку! Концерт переноситься! Дату озвучимо найближчим часом! Бережіть себе,

- підкреслив виконавець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров влаштував унікальний перформанс для хейтерів у студії шоу "20:23". Артист заспівав пісню, створену виключно з коментарів недоброзичливців.