Остаточне повернення! Віра Брежнєва заспівала на українській сцені (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка Віра Брежнева взяла участь у зйомках новорічного концертного шоу "Музична платформа", в рамках якого вона виступила зі своєю композицією. Подробиці - в нащому матеріалі.

Варто відзначити, що саме поява Брежнєвої, яка тепер виступає під псевдонімом VERA набула найбільшого резонансу. Цікаво, що в афіші колишньої солістки гурту "ВІА Гра" не було.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відео з перформансом VERA розповсюдив портал " МУЗВАР " на своїй офіційній сторінці в Instagram. Зазначимо, що на початку повномасштабного вторгнення рф на територію України Віра продовжувала жити та працювати в росії зі своїм екс-коханим Костянтином Меладзе. Згодом вони переїхали до Європи.

Відомо. що артистка займалася волонтерством у Польщі та допомагала українським громадянам. Вона хоч і рідко, але виступала за кордоном. Потім в її житті сталася драма. Брєжнєва розлучилася з зі своїм чоловіком. Тепер же вона активно хоче повернутися на українську сцену.

Фоловери максимально неоднозначно зустріли повернення співачки на Батьківщину. Вони пишуть:

  • Зараз головне, що вони підтримали Україну і допомагають. Всі ми кажемо, що треба об'єднуватися і допомагати хто чим може! Лобода та Брежнєва підтримали Україну! Чомусь багатьом артистам, акторам які там працювали все простили

  • Нудить під цих перевзутих артистів.

  • Нарешті нормальні артисти почали виступати на укр сцені.

Остаточне повернення! Вєра Брежнєва заспівала на українській сцені (ВІДЕО) - фото №1
Остаточне повернення! Вєра Брежнєва заспівала на українській сцені (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Брежнєва розкрила карти щодо свого розлучення із Меладзе і зізналася, що було найтяжче. Артистка заявила, що зруйнувалося все її життя.