Поки брат відмовчується, Валерій Меладзе вирішив сам розповісти про причини його розриву з Брежнєвою

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний російський артист Валерій Меладзе розсекретив, чому його брат, відомий продюсер Костянтин Меладзе, який пішов у запій після розлучення з Вірою Брежнєвою, розірвав з нею стосунки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артист переконаний, що розлучення зіркової пари сталося не через різні політичними поглядами, а сімейними приріччями. Про це повідомило видання  РБК-Україна , посилаючись на росЗМІ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що коли стало відомо про розрив Меладзе і Брежнєвої, користувачі активізувалися і висували свої здогадки щодо причини розлучення. Дехто говорив, що виною стали інші жінки у житті Костянтина, інші казали про розбіжності в політичних поглядах подружжя.

Проте, Валерій Меладзе пояснив, що політика тут абсолютно ні до чого. Співак заявив, що між Вірою і Костянтином були інші конфлікти, однак в деталі брат продюсера не став вдаватися.

Ну, як можна придумати таку маячню?! Костя абсолютно аполітичний. У них своїх розбіжностей вистачає, сімейних,

- резюмував Меладзе.

Поки брат відмовчується, Валерій Меладзе вирішив сам розповісти про причини його розриву з Брежнєвою - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як імовірна коханка Меладзе Софія Тарасова прокоментувала чутки про їхній з Костянтином роман. Дівчина повідомила що їх з продюсером поєднують лише творчі стосунки.