"Зруйнувалося все моє минуле життя": Брежнєва розкрила карти щодо свого розлучення із Меладзе і зізналася, що було найтяжче

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська артистка Віра Брежнєва розповіла про своє розлучення з відомим продюсером Костянтином Меладзе. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про свої нові пісні та деталі з минулого сімейного життя Віра розповіла в інтерв'ю авторитетному українському виданню  Viva! . Артистка заявила, що для неї новий альбом "Дякую" - фундаментальна робота про її трансформацію особистості, прозріння та розрив стосунків з українським продюсером Костянтином Меладзе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомила Брежнєва, у її треках описуються складнощі відродження життя. Зокрема, коли людина вже не сподівається на краще, а переконана що все хороше зруйновано.

Зруйнувалося все моє минуле життя, навіть я сама. Але з кожним днем, проходячи через різні труднощі, я розумію, що стаю все сильнішою. І в цьому ще більше правди та істини. Дуже страшно йти в невідоме, дуже страшно відпускати своє минуле. Ми були такі щасливі, а зараз це відчувається, наче зовсім інше життя, і час почати все спочатку. Кожного ранку ми починаємо все заново й обираємо свій шлях. Ким ми станемо завтра – тільки нам обирати. Зараз зруйнувалася та стара версія, я з нею попрощалася й нарешті змінилася. Тепер я для когось незручна й неідеальна, але для себе я така, яка є – справжня,

– сказала артистка.

Співачка підсумувала, що якщо між закоханими є справжні почуття, то вони зможуть пронести своє кохання через усі негаразди. Головне, щоб між людьми була довіра та тепло.

"Зруйнувалося все моє минуле життя": Брежнєва розкрила карти щодо свого розлучення із Меладзе і зізналася, що було найтяжче - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Валерій Меладзе вирішив сам розповісти про причини розриву стосунків його брата з Брежнєвою. Зокрема, артист повідомив, що питання політики тут ні до чого.