Торкався грудей та ліз у штани: Джеймі Фокса звинуватили у домаганнях. Реакція артиста була категоричною

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

55-річний голлівудський актор та співак Джеймі Фокс в буквальному сенсі ошелешив своєю реакцією на звинувачення у насильстві. Подробиці - в нашому матеріалі.

Жінка, що звинувачує Джеймі у цьому злочині розповіла, що він занадто багато дозволяв собі. Про це повідомило авторитетне видання   Daily Mail . Інцидент стався у 2015 році у  ресторані Catch NYC & Roof.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, потерпіла заявила, що хотіла зробити фото із знаменитістю, однак  той, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, почав проявляти до неї нездоровий інтерес.  Як повідомила жертва, Фокс спочатку непристойно торкався її грудей, а згодом, ніби засунув руку до штанів жінки.

Постраждала каже, що всю цю картину спостерігала охорона зірки фільму "Джанго вільний". Повідомляється, що від насильства жінку врятувала подруга, яка була разом з нею. З огляду на це представники актора зазначили, що цього інциденту не було, а також що  55-річний артист подасть зустрічний позов.

Цього інциденту ніколи не було. У 2020 році ця людина подала майже ідентичний позов у Брукліні. Незабаром після цього справу було припинено. Сьогодні ці претензії не більш життєздатні, ніж тоді. Ми впевнені, що вони знову будуть відхилені. Пан Фокс має намір подати позов про зловмисне судове переслідування проти цієї людини та її адвокатів за повторне подання цього необґрунтованого позову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як суд виправдав Кевіна Спейсі за всіма 9 звинуваченнями в сексуальних домаганнях.Зазначимо, Кевін Спейсі був одним із перших акторів, хто потрапив під "культуру скасування" у США.