Оля Полякова висловилася про можливу вагітність своєї доньки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка зізналася, що побила російського оператора, вразила своїми роздумами про можливу вагітність старшої доньки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нещодавно Оля Полякова дала інтерв'ю блогеру та журналісту Славі Дьоміну. У бесіді з медійником Олю обговорювала свою старшу доньку, 18-річну блогерку Машу Полякову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Слава запитав у Олі, як вона поставиться до того, якщо найближчим часом стане бабусею. Варто відзначити, що свою маму артистка посвятила в цей статус у 43 роки, а їй самій уже 44. Тож, співачка з цього приводу говорить наступне:

Ні. Яка бабуся? Мені 23 роки. Ні, я про це не думаю. Це тупість. Моя дитина не збираєтсья робити з мене бабусю, а якщо збирається, то «Збирай монатки, Машо. Ніякої квартири ти в Бостоні не получиш. Будеш сама розбиратися. Бабусею вона мене зробить! Я тобі зроблю!

- жартівливо заявила українська селебритіс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова вразила зізнанням свого чоловіка про зовнішність Єфросиніної. Як виявилося, коханому поп-співачки подобається її подруга Маша Єфросиніна.