Оля Полякова відкрила в собі чаклунські здібності та заговорила про смерть путіна (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Оля Полякова, яка показала зміни у своїй фігурі , здивувала незвичайним зізнанням. Артистка запевняє, що віднедавна в ній прокинувся "магічний дар". Що вже передбачила Полякова - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю для YouTube-проєкту "Слава+" Слава Дьомін запитав у співачки її думку, коли може закінчитися війна в Україні. На що Оля Полякова несподівано заявила, що виконуючи українські народні пісні, вона відчула магічний зв'язок зі своєю землею, а внаслідок - і зовсім відкрила в собі дар передбачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, за словами Полякової, нещодавно вона передбачила перемогу футбольного клубу "Шахтар Донецьк". А зараз виконавиця впевнена, що російський диктатор Путін уже помер. Щодо закінчення російсько-української війни, то Оля запевняє, що закінчиться вона вже навесні 2024 року, коли "вони самі підуть".

Останнім часом співаю про українське коріння і відчула магічний зв'язок зі своєю землею, зі своїм корінням, зі своїм родом. Останнім часом відбуваються магічні речі зі мною. Я можу говорити майбутнє. Ось Шахтарю 1:0 я сказала на другій секунді матчу, що буде 1:0 і буде виграш. Усі навколо говорили, що це неможливо... З приводу війни хочу вам сказати, що путін помер, це я точно знаю, я відчуваю такі речі. Немає його в живих. І війна теж закінчиться, вони просто підуть, це буде навесні. Цієї весни, яка буде 24 роки,

- несподівано заявила Оля Полякова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розповіла, як одного разу її жорстко підставила Анна Трінчер. Тоді молода співачка зробила своїй старшій колезі зауваження в публічному просторі, що обурило "королеву ночі".