Заплакана Наталка Денисенко повідомила про екстрену операцію на грудях

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна актриса Наталка Денисенко налякала підписників кадрами з лікарні. Виявилося, у знаменитості почалися проблеми зі здоров'ям, через які потрібна була операція. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Наталка Денисенко з'явилася в кадрі сильно заплакана, що не могло не викликати занепокоєння у її аудиторії. Акторка повідомила, що відчула в грудях кульку, яка викликала неприємні відчуття. Тому вона вирішила терміново звернутися до мамолога, щоб вирішити проблему.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, Наталка вчасно помітила проблему, адже це виявилася кіста. У лікарні їй одразу видалили утворення.

Щодо лікарні... Вранці я відчула кульку в грудях, яка боліла... Приїхала на прийом до мамолога і виявилося, що це кіста. Щойно мені зробили пункцію і прибрали її шприцом,

- розповіла Наталка Денисенко.

Заплакана Наталка Денисенко повідомила про екстрену операцію на грудях - фото №1
Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Актриса зізналася, що операція пройшла успішно. І все ж вона сильно злякалася, адже новоутворення могло спровокувати великі проблеми зі здоров'ям. Найбільше Наталку турбує те, що причиною виникнення кісти став стрес.

Це я вже після процедури... Це не смертельно, було трохи боляче... Але я така засмучена не через фізичний біль... Дуже боляче через те, що розумію, чому це сталося! Війна б'є на психіку, фізичний стан, гормони, і вилазять такі болячки, яких ніколи б у нас і не було,

- підкреслила актриса.

Заплакана Наталка Денисенко повідомила про екстрену операцію на грудях - фото №2
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко поділилася шокуючим досвідом роботи в дубляжі. Виявилося, одного разу їй довелося озвучувати мультик повністю оголеною .