"Сподіваюся, мій відпочинок вам не поперек горла": Оля Полякова похвалилася спонтанною подорожжю до Африки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки міста України засипає снігом, Оля Полякова, яка побилася з росіянином, вирішила відпочити під палючим сонцем в Африці. Артистка поділилася кадрами з подорожі та розсекретила, з ким вирушила підкорювати пляжі Занзібару. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Виявилося, свій відпочинок Оля Полякова не планувала заздалегідь, а спонтанно вирішила вирушити в теплі краї. Сталося це, коли вона виступала в Хмельницькому. Тоді співачка подумала, що може досить швидко доїхати до Кишинева, звідки вилітає літак на Занзібар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
"Сподіваюся, мій відпочинок вам не поперек горла": Оля Полякова похвалилася спонтанною подорожжю до Африки - фото №1
Фото: instagram.com/polyakovamusic

У сторіс артистка зазначила, що полетіла у відпустку на 6 днів разом зі старшою донькою Машею. За першу добу дівчата вже встигли засмагнути, покупатися в океані й навіть зробити невелику імпровізовану фотосесію. Однак мінуси у своєму відпочинку Полякова все ж таки знайшла - співачка заявила, що на Занзібарі їй бракує приватності, яку могла б отримати в дорожчих курортах на Мальдівах.

На Занзібарі море як на Мальдівах, прямо в нуль. Називається "навіщо платити більше", але, звісно, немає такої приватності, як на Мальдівах. Тут такий піонерський табір. Усі ходять в один час їсти, пити.
Сподіваюся, мій відпочинок вам не поперек горла. Я всього на шість днів,

- уїдливо зазначила Оля Полякова.

"Сподіваюся, мій відпочинок вам не поперек горла": Оля Полякова похвалилася спонтанною подорожжю до Африки - фото №2
Фото: instagram.com/polyakovamusic
"Сподіваюся, мій відпочинок вам не поперек горла": Оля Полякова похвалилася спонтанною подорожжю до Африки - фото №3
Фото: instagram.com/polyakovamusic
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова висловилася про можливу вагітність своєї дочки. Співачка відповіла, чи готова вже стати бабусею.