"Сміявся з людей, які брали Коломойського на поруки": Дантес зізнався, що мав зніматися у новорічному шоу, але його "скіпнули"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український співак Володимир Дантес шокував фоловерів несподіваною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

У себе в Instagram Stories артист повідомив, що керівники одного з найвідоміших українських телеканалів ( очевидно мова йде про 1+1) скасували його попереднє запрошення на зйомки музичного шоу. На думку Володимира, його запрошення відмінили через те, що у свій час, він висміяв зірок (імовірно Юрія Горбунова та Наталію Мосейчук), які підтримали олігарха Ігоря Коломойського.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що назву телеканалу Володимир Дантес приховав. Зокрема, він заявив:

Прикол. Мене запросили, просили звільнити дати на різдвяну зйомку на одному каналі (назву сховаю). За тиждень скіпнули через те, що сміявся з людей, які брали Коломойського на поруки. Бо конфлікт інтересів. Конфлікт інтересів – коли доводиться їсти з тарілки, у яку вам с*уть.

"Сміявся з людей, які брали Коломойського на поруки": Дантес зізнався, що мав зніматися у новорічному шоу, але його "скіпнули" - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дантес та Кацуріна здивували новими апартаментами. Пара вже обживається у новій оселі. Новий будинок пари є доволі масштабним і оформлений виключно у світлих тонах.