Франківка Яна Яцюк підкорила Мережу провокативною фотосесією для Меган Фокс (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська акторка Меган Фокс знялася в розкішній фотосесії, показавши оновлений імідж. Знаменитість позувала перед об'єктивом зіркового українського фотографа Яни Яцюк. Що з цього вийшло - дивіться результат на HOCHU.ua!

Зірка фільму "Тіло Дженніфер" стала героїнею нового випуску жіночого видання WWD. І хоча шанувальники Меган звикли бачити її у відкритих і відвертих вбраннях, цього разу стилісти підібрали їй стримані, строгі образи. Так, акторка приміряла вбрання в класичному стилі, поверх якого накинула об'ємний верхній одяг, що відповідає нинішньому сезону.  А результатом роботи Меган Фокс поділилася на своїй сторінці в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Франківка Яна Яцюк підкорила Мережу провокативною фотосесією для Меган Фокс (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/meganfox

Цікаво, що за зйомку для глянцю відповідала українка Яна Яцюк. Дівчина народилася в Івано-Франківську, а пізніше - переїхала до Лос-Анджелеса, де побудувала успішну кар'єру фотографа. Раніше для її об'єктивів уже позували Біллі Айліш, Кейт Бланшетт, Енн Гетевей та інші знаменитості.

Франківка Яна Яцюк підкорила Мережу провокативною фотосесією для Меган Фокс (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/meganfox
Франківка Яна Яцюк підкорила Мережу провокативною фотосесією для Меган Фокс (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram.com/meganfox
Франківка Яна Яцюк підкорила Мережу провокативною фотосесією для Меган Фокс (ФОТО) - фото №4
Фото: instagram.com/meganfox
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні яскравої фотосесії Меган Фокс змінила свій імідж . Нова зачіска змінила актрису до невпізнання, проте яскравий колір волосся оцінили багато її фанатів.