Надихнулися аніме. Меган Фокс та Machine Gun Kelly відвідали хелловінську вечірку у яскравих образах (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Меган Фокс, яка раніше зі “злим гумором” написала книгу про отруйних красунчиків , відсвяткувала Хелловін разом зі своїм нареченим Machine Gun Kelly. Пару зазнімкували на тематичній вечірці у Лос-Анджелесі. Більше про їхній ефектний вихід читайте у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

У суботу, 28 жовтня, акторка Меган Фокс та музикант Machine Gun Kelly (Колсон Бейкер) відвідали хелловінську вечірку у Лос-Анджелесі. На створення ефектних образів зіркову пару надихнув аніме-серіал “Зошит смерті”. Про це пише Daily Mail.

Так, обранець Меган Фокс віддав перевагу вбранню, яке складалося з чорної приталеної сорочки з довгими рукавами, плечі якої були прикрашені чорним та зеленим пір’ям, чорних черевиків та коричневого пояса з металічними ланцюжками. На руках в Колсона були чорні рукавички з імітацією кігтів. Також він пофарбував волосся в коричневий колір та розфарбував обличчя у чорних та жовтих кольорах у зоні губ та очей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Фокс же зібрала своє яскраве червоне волосся у два пучки та зробила макіяж з акцентом на очі та губи. Її вбрання складалося мініспідниці у клітинку, білої сорочки, поверх якої вона одягнула бежевий піджак, та червоної краватки. Доповнювали “моторошний” аутфіт акторки червоні туфлі з білими принтованими гетрами та червона сумка.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Меган Фокс позбулася всього, що нагадувало про екса. Так, вона вивела тату із пікантного місця на честь Браяна Остіна Гріна.

Фото: Getty Images