Зірка серіалу "Секс і місто" оголосила голодування, щоб зупинити війну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Американська акторка Синтія Ніксон вийшла на протест біля Білого дому, а щоб домогтися результатів - публічно оголосила голодування. Чого вимагає знаменитість від президента США - розповідаємо на HOCHU.ua!

57-річна зірка "Сексу у великому місті" приєдналася до числа протестувальників, які вже оголосили голодування. Сама Синтія є активісткою, а раніше і зовсім балотувалася на посаду мера Нью-Йорка, тому не дивно, що вона теж вирішила публічно висловитися про наслідки війни між Ізраїлем і ХАМАСом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виступаючи перед журналістами вона зазначила, що її діти є євреями, а їхні родичі - пережили Голокост. Тому тема нинішньої війни для її родини вкрай важлива.

Я мати єврейських дітей, чиї бабусі й дідусі пережили Голокост, і мій син попросив мене використати мій голос, щоб якомога голосніше донести, що "ніколи більше" означає "ніколи більше для всіх". За сім тижнів Ізраїль убив більше мирних жителів на крихітній смужці землі, ніж було вбито за 20 років війни в Афганістані. Мені набридло, що люди пояснюють це тим, що жертви серед цивільного населення - це звичайні втрати на війні. У цих цифрах немає нічого рутинного. У цих смертях немає нічого звичайного. Усе це ненормально. Це не може стати буденністю, і цьому не можна дозволити тривати,

- заявила актриса.

Зірка серіалу "Секс і місто" оголосила голодування, щоб зупинити війну (ВІДЕО) - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Містер Біг із "Сексу у великому місті" вперше відповів на звинувачення у зґвалтуваннях . Чоловік запевняє, що єдине, в чому він винен, це зради дружині.

Фото: Getty Images