Бейонсе звинуватили у расизмі через "відбілювання шкіри" та яскравий блонд: з'явилася її відповідь усім незадоволеним (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома американська співачка Бейонсе вразила кардинальними змінами у своїй зовнішності. Артистка перефарбувала волосся у білий колір. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, 42-річна знаменитість, вирішила провести апгрейд не просто так. Це була її відповідь на нещодавню критику і навіть хейт щодо її образу  на допрем'єрному показі свого фільму Renaissance. Відповідні кадри зірка розповсюдила у себе в   Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, Бейонсе в буквальному сенсі приголомшила своїм виглядом на цьому показі. Вона з'явилася у розкішній сріблястій сукні від Versace, з довгим волоссям кольору платиновий блонд та надбілою шкірою.

Через таке "відбілення" велика кількість фоловерів знаменитості накинулись на зірку, звинувачуючи її в расизмі. Люди почали говорити, що вона відштовхує свою істинну сутність і хоче бути білою жінкою.

Вочевидь, на ці коментарі не змогла спокійно дивитися мама Бейонсе. Вона вирішила стати на захист зіркової дочки та заявила:

Вона знімає фільм під назвою Renaissance, де вся тема — срібло: срібне волосся, срібний килим, срібна сукня, а ви, ідіоти, вирішили, що вона відбілює шкіру? Мені набридло, що люди нападають на неї.

Однак, і сама Бейонсе не змогла не відреагувати на подібні закиди. Вона не особливо захотіла щось доводити, а ще більше накидала знімків з новим іміджем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у  райдері Бейонсе з'явився пункт, який здивує кожного.  Варто зазначити, що сидіння для унітазу - не єдина незвичайна річ у райдері знаменитості.