Концерт-подяка кожному українцю: Макс Барських з тріумфом запалив столичний Палац Спорту

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Благодійне шоу Макса Барських, з яким співак відправиться містами України — це дворічний аналіз шляху та вибору, який музикант пройшов зі своїм слухачем. Саме тому разом зі своєю аудиторією він буквально запалив столичний Палац Спорту. Як це пройшло — розповідаємо на HOCHU.ua !

У глядацькому залі зібралося близько 10 тисяч слухачів, яким вдалося почути та побачити наживо музичну трансформацію артиста в новому україномовному альбомі "Зорепад". Доречі, він також виконав і свої золоті хіти, перекладені на українську, а також виступив з англомовним репертуаром. А особливим сюрпризом для слухачів стала поява Наді Дорофєєвої на сцені, з якою Макс Барських виконав спільну композицію "Ритми".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Концерт-подяка кожному українцю: Макс Барських з тріумфом запалив столичний Палац Спорту - фото №1
Концерт-подяка кожному українцю: Макс Барських з тріумфом запалив столичний Палац Спорту - фото №2
Концерт-подяка кожному українцю: Макс Барських з тріумфом запалив столичний Палац Спорту - фото №3

В момент, коли я сумнівався, саме українці переконали мене переходити повністю на українську. Мій вибір не лише підтримали, а й допомогли знайти нового себе у творчості. Тому, мені є за що дякувати кожному українцю.
Шлях, який долає Україна, дорівнює шляху, який долає кожен українець. Вчора у Палаці Спорту відбулося шоу "Зорепад". Я вийшов до вас і розповів історію свого шляху за ці майже два роки війни. Від першого дня, коли, здавалось, не буде більше пісень і не буде виступів, і до вчора, коли десять тисяч людей співали зі мною старі й нові пісні українською. Цей момент вже історія. Я ще раз хочу подякувати тим, хто повернув нам надію в завтра і дає можливість жити на своїй землі. Дякую нашим захисникам і захисницям, дякую президентові, дякую кожному українцю, що продовжує супротив. Я вірю в наше майбутнє!

— поділився враженнями від концерту Макс.

Концерт-подяка кожному українцю: Макс Барських з тріумфом запалив столичний Палац Спорту - фото №4
Концерт-подяка кожному українцю: Макс Барських з тріумфом запалив столичний Палац Спорту - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Макс Барських повернув "Вовка з Волл-стріт" у новому англомовному релізі RICH . Новий відеокліп співака став найскладнішим за усю творчу співпрацю Макса з режисером Аланом Бадоєвим, а чекати на те, аби роботу побачив світ їм знадобилось аж 2 роки!