Різниця в 10 років! Леся Нікітюк показала, як виглядала до своєї популярності (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірка українського телебачення Леся Нікітюк показала, з чого починалася її кар'єра. Телеведуча згадала, як 10 років тому підкорила своїм почуттям гумору коміків на популярному проєкті.

На своїй сторінці в Instagram Леся Нікітюк поділилася архівним відео та фото, як показує одну з мініатюр на шоу "Розсміши коміка". Тоді, 10 років тому, разом із подругою вона прийшла на телебачення, зумівши підкорити журі, в якому сиділи Євген Кошовий і нинішній президент України Володимир Зеленський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Леся зазначила, що тоді вони не мали на меті заробити на своєму почутті гумору. Натомість дівчата прийшли просто повеселити публіку. Однак саме з цього гумористичного проєкту почалася її кар'єра на телебаченні, а тепер Леся Нікітюк і зовсім зайняла одне з місць судді на шоу "Розсміши коміка".

"Розсміши коміка". 10 років тому. Початок моєї кар'єри на ТБ. Не можу в це повірити, але тоді ми просто хотіли показувати свої мініатюри, номери й щоб наш талант хто-небудь помітив. Ми навіть не розраховували на грошовий виграш. Ми просто хотіли виступати на сцені, смішити людей,

- розповіла Леся Нікітюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк влаштувала фотосесію  в стилі Мерилін Монро . Українська телеведуча перевтілилася в голлівудську кінодіву 50-60-х років минулого століття, що її шанувальники теж сприйняли із захопленням!