Неймовірна блонда! Леся Нікітюк влаштувала фотосесію у стилі Мерилін Монро (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Леся Нікітюк справила фурор в Мережі. Українська телеведуча перевтілилася в голлівудську кінодіву 50-60-х років минулого століття — Мерилін Монро. Спекотні фото дивіться в нашому матеріалі!

На сторінці в Instagram Лесі Нікітюк з'явилася серія звабливих фото, де зірка виглядає немов справжнісінька Мерилін Монро. Результат викликав ефект "вау" в соцмережах. Фотографії телеведучої зібрали 56 тисяч лайків та майже 300 коментарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Створити цей розкішний образ Лесі Нікітюк допомагала ціла команда візажистів та перукарів. Проте, не останню роль в цьому ефектному перевтіленні відіграла природа, оскільки вродлива зовнішність української зірки та її світле волосся не вимагали великої кількості гриму. В результаті схожість вразила усіх прихильників.

Неймовірна блонда! Леся Нікітюк влаштувала фотосесію у стилі Мерилін Монро (ФОТО) - фото №1
Неймовірна блонда! Леся Нікітюк влаштувала фотосесію у стилі Мерилін Монро (ФОТО) - фото №2

Зазначимо, що в цьому образі Леся Нікітюк взяла участь у рекламному ролику для бренду вітамінів. Її амплуа в стилі Мерилін Монро доповнила біла коротенька сукня і неймовірна енергетика.

"Лесю ви прекрасніша ніж Мерлін", "Сексуальніша за Мерлін", "Образ розкішний дуже", "Українська Мерлін Леся найкраща"  — такі коментарі залишили прихильники під фотографіями Лесі. А вам як фото української ведучої?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На днях відверта Єва Лонгорія прикрасила обкладинку глянцю . Зірка "Відчайдушних домогосподарок" позувала без білизни та у вельми сексуальних позах.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk/