Відомий російський репер з українським корінням потрапив у ДТП: через зіткнення авто вилетіло з дороги

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Концерт путініста Басти в Санкт-Пітербурзі закінчився не на мажорній ноті. Адже одразу після виступу Василь Вакуленко потрапив у ДТП, коли залишав стадіон, на якому запалював минулого вечора. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомляють росЗМІ , аварія сталася на виїзді з "Газпром-Арени", де минулого вечора Баста дав сольний концерт. На дорозі чорний Maybach Василя Вакуленка зіткнувся з автомобілем Kia, після чого вилетів на узбіччя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи зі знімків з місця ДТП, в автомобілі спрацювали подушки безпеки. Як стало відомо пізніше, Вакуленко швидко покинув місце аварії, щоб не привертати до події багато уваги. За попередньою інформацією, автомобіль артиста не належав йому, а був орендований.

Зазначимо, що Баста має українське коріння, а до початку повномасштабної війни часто приїжджав в Україну. І все ж артист підтримав окупаційний режим рф, а раніше двічі виступав в анексованому Криму та брав участь у концерті "возз'єднання" в москві. У січні 2018 року українофоба занесли до "чорного списку" Мінкульту, але вже за кілька років йому дозволили в'їзд в Україну. Однак довго радіти йому не довелося, адже на початку 2023 року Василь Вакуленко потрапив під санкції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як Ірина Федишин після зупинки чеськими полісменами ледь не стала жертвою ДТП . Це, до слова. сталося вже в Україні.