Українські блогери оскандалилися обговоренням російського серіалу “Слово пацана”

Новини шоубізнесу
1 124
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Раніше ми писали, що саундтрек російського серіалу “Слово пацана” очолив світовий чарт Shazam і ТОП-рейтинг Apple Music в Україні. А днями в Мережі розгорівся новий скандал навколо цієї російської стрічки - деякі відомі українські блогери влаштували публічне обговорення контенту країни-агресорки.

Українські блогери Анна Алхім та Микола Заліпуха опинилися у центрі скандалу після того, як у соцмережах висловили своє захоплення серіалом “Слово пацана”. Так, він був випущений у рф у листопаді 2023 року та розповідає про Казань в 1980-ті роки.

Алхім та Заліпуха опублікували відео, в яких поділилися емоціями від перегляду чергової серії. За словами блогерки, вона не може дивитися російську стрічку без пауз, а її колега заявив, що має кілька питань по новій серії. Про це пише медіа ҐРУНТ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не втримався й прокоментував цю ситуацію учасник гурту “Курган & Agregat” Раміль Насіров: “Мені просто цікаво, що має бути в голові, щоб соцмережах обговорювати ворожий серіал “Слово пацана”? Мабуть, г***но. Це має бути як мінімум соромно: говорити про те, що ти полюбляєш контент із боліт”.

Також раніше своє обурення висловила й ведуча Маша Єфросиніна. Вона “рознесла” українців, які досі слухають Asti і Басту й дивляться "Слово пацана".