Саундтрек російського серіалу, який калічить психіку, очолив світовий чарт Shazam і ТОП-рейтинг Apple Music в Україні

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті" зміг відзначитися не тільки тим, що увірвався в українські тренди, а й підкорив світовий чарт Shazam, а також опинився на першій сходинці в Apple Music. Виявилося, що трек "Пияла" гурту "Аигел" найбільше шукали в додатку для розпізнавання музики. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Ми вже писали, що серіал "Слово пацана. Кров на асфальті" негативно впливає на психіку , адже картина розповідає про злочинне угруповання неповнолітніх мешканців Казані у 80-ті. І мало того, що проєкт потрапив в українські тренди, його саундтрек теж припав українцям до душі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, пісня "Пыяла" російського хіп-хоп-дуету "Аигел" посіла лідируючу позицію в рейтингу найпопулярніших пісень в Україні в Apple Music. Як показує практика, попри всі спроби очистити тренди від творчості виконавців з країни-агресора, вони однаково продовжують з'являтися в ТОП-списках.

Саундтрек російського серіалу, який калічить психіку, очолив світовий чарт Shazam і ТОП-рейтинг Apple Music в Україні - фото №1

Ба більше, саундрек серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" увійшов у топ світового чарту Shazam. За короткий проміжок часу пісню татарською мовою шукали найбільше користувачів додатку в усьому світі.

Саундтрек російського серіалу, який калічить психіку, очолив світовий чарт Shazam і ТОП-рейтинг Apple Music в Україні - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додамо, що автор хіта — "АИГЕЛ" — це російський електронний хіп-хоп дует, що складається з авторки текстів із Набережних Челнів Айґель Ґайсіної та електронного музиканта із Санкт-Петербурга Іллі Барамії. А "Пыяла" — це присілок в Онезькому районі Архангельської області рф.

Нагадаємо, раніше ми зібрали ТОП-7 пісенних новинок , які вже "увірвалися" в зиму. Серед виконавців, які підкорили музичні чарти - O. Torvald, Полякова, Кажанна та інші.