Анджеліна Джолі розповіла про параліч, який розвинувся у неї після розриву стосунків з Бредом Піттом

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома американська актриса Анджеліна Джолі, яка відзначилася заявою щодо подій у секторі Гази вразила відвертим зізнанням про те, як у свій час змінилося її життя після розлучення з Бредом Піттом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Знаменитість заявила, що дуже тяжко переживала розлучення з коханим чоловіком. Джолі зізналася, що переживала в ті дні неабиякий стрес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І саме через надмірну нервовість у селебритіс виник параліч Белла. Анджеліна заявила, що в буквальному сенсі втратили себе:

Мій організм дуже сильно реагує на стрес. Рівень цукру у крові то збільшується, то падає. За шість місяців до розлучення у мене раптово виник параліч Белла (параліч лицьового нерва). Я не відчуваю, що я була сама собою протягом десятиліття певним чином. От у що я не хочу вдаватися,

–  сказала  Анджеліна в інтерв'ю Wall Street Journal.

Анджеліна Джолі розповіла про параліч, який розвинувся у неї після розриву стосунків з Бредом Піттом - фото №1

48-річна акторка навіть хотіла в той час завершити свою творчу кар'єру та покинути США разом з дітьми і виїхати  до Камбоджі. Однак, завадою цьому став судовий процес з ексчоловіком, який досі не завершено.

Це частина того, що сталося після мого розлучення. Я втратила можливість жити і мандрувати так само вільно. Я виросла у досить маленькому місці. З усіх місць у світі Голлівуд не є здоровим,

- говорить Джолі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як батько Анджеліни Джолі обізвав її дурною. Чоловік висловився щодо позиції своєї доньки відносно війни в Ізраїлі.