Все ж таки не на болотах: стало відомо, куди втекла зрадниця Maruv разом з чоловіком

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка-мовчунья Maruv недовго намагалася відновити кар'єру у рф. Зрадниця продовжує утримувати свою російську аудиторію, однак попри всі чутки, повертатися до країни-агресора вона не поспішає. Де зараз Анна Корсун, більш відома як Марув, - розповідаємо на HOCHU.ua!

Зараз Марув не надто активна користувачка соцмереж, а під своїми публікаціями зірка не зазначає, де знаходиться. Проте її чоловік виявився менш потайливим. Так, з його нещодавнього допису в Instagram стало відомо, що Анна Корсун зараз знаходиться у Європі, а саме — у Парижі. Невідомо, чи разом з родиною артистка живе у Франції, чи просто продовжує подорожувати, втікши з рідної України. Бо до цього її чоловік Олександр ставив місце розташування Дубай, Пхукет, Тбілісі та інше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Все ж таки не на болотах: стало відомо, куди втекла зрадниця Maruv разом з чоловіком - фото №1
Фото: instagram.com/alexanderkorsun

Успішну кар'єру Марув будувала відразу у двох країнах — в рідній Україні, а також в росії. І хоча артистку намагалися закенселити за зв'язок з країною-агресора, сама вона продовжувала брати участь у телепроєктах на російському телебаченні. Ба більше, початок війни в Україні Анна Корсун застала особисто, адже, як і більшість українців, 24 лютого співачка зустріла у бомбосховищі. Тоді, до речі, вона була вагітна первістком, якого народжувала у Києві.

Проте страшні події в рідній Україні, окупація міст та вбивства мирного населення Марув хвилюють набагато менше, ніж її власний заробіток. Тому не дивно, що в Мережі почали поширюватися чутки, ніби Корсун планує повернутися на російську сцену.

І все ж таки, поговорюють, що Марув має намір перечекати війну та повернутися разом із чоловіком в Київ. Наскільки зрадниці це вдасться — покаже час. Але їхати на росію вона теж не поспішає, боючись, що після того вже точно не зможе повернутися в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно опальна Марув неочікувано заспівала українською . Під новим псевдонімом Sharlotta Ututu випустила новий альбом, серед якого була й українськомовна композиція "For my baby".