"Я - за такі "перевзування": POSITIFF розповів, чому Лободу та Брєжнєву треба прийняти назад

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український артист POSITIFF вперше висловився про зірок, які зрадили Україну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Музикант висловив свою теорію відносно того, чому його колеги обрали таку позицію. Завгородній (Позитив) твердо переконаний, що такими виконавцями керує почуття легкої наживи та вигідних контрактів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Про це Позитив розповів в інтерв'ю виданню  УНІАН. Зокрема, він говорить:

Їхня головна цінність - це гроші. Я таких називаю дворнягами, бо їм все одно, що коїться навколо. Вони будуть там, де дають жирну кістку. Якби замість росії була інша країна, то вони були б там. Ці люди безідейні, пластилінові. Тому начхати на них. Вони завжди будуть рабами, і їх це влаштовує. Про них не треба думати й говорити.

"Я - за такі "перевзування": POSITIFF розповів, чому Лободу та Брєжнєву треба прийняти назад - фото №1

Не оминув у своєму інтерв'ю Позитив і Світлану Лободу та Віру Брежнєву,  які досить довгий час були пов'язані з росією, але все-таки повернулися на Батьківщину і хочуть реабілітуватися за свій творчий зв'язок з країною - терористкою. Про них Олексій сказав наступне:

Я за такі "перевзування", бо люди мають право на помилки. Якщо вони обрали свій подальший шлях з українським народом і відмовилися від того "аквафрешного" прапора, це вже прекрасно! Кожен має шанс виправитись і йти далі, ставши на правильну колію. Артисти - це окремий вид людей. Вони творці, дуже вразливі й залежні від думок і відгуків громади. Я поважаю таких артистів за те, що вони починають заново. Думаю, з щирим підходом і грамотною комунікацією їм вдасться заслужити прихильність українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як POSITIFF уперше назвав ім'я тієї, хто "зіпсував" його багаторічну дружбу з Потапом. За його словами, в один момент їх спілкування просто почало поступово зменшуватися, на фоні чого вони майже перестали комунікувати.