"А Cartier не робить німб із золота?": Полтавська дорікнула Єфросиніній за Остапчука (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Обраниця знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська, яка спровокувала чутки про свою вагітність, висловила невдоволення Машею Єфросиніною, після того як та відмовилася виходити на сцену разом з її чоловіком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як бачимо, у себе в Instagram Stories Катерина продемонструвала свою реакцію на скандальне рішення Маші. Окрім того, юна блогерка розкритикувала давнє інтерв'ю Єфросініної з Анною Трінчер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, кохана Остапчука дорікнула 44-річній ведучій за її докори Трінчер щодо придбання дорогого авто під час війни. При цьому, під час інтерв'ю Маша сиділа у золотих прикрасах.  Полтавська написала у своєму фотоблогу:

"А Cartier не робить німб із золота?": Полтавська дорікнула Єфросиніній за Остапчука (ФОТО) - фото №1

А Cartier не робить німб із золота? Хочу подарувати Маші на Новий рік.

Окрім того, дружина 39-річного шоумена звинуватила його колегу у сповідуванні подвійних стандартів та суперечності її поведінки. Полтавська  пригадала те, як Маша, нібито  випадково прорекламувала російський серіал, а ще дорікнула старшій колезі, що та критикує дороге життя інших людей, а сама теж живе доволі не бідно.

"А Cartier не робить німб із золота?": Полтавська дорікнула Єфросиніній за Остапчука (ФОТО) - фото №2

Я теж проти того, щоб показувати, як чоловік дарує Porsche. Бо мені не дарують. Але я, як і Маша, за те, щоб лайкати і підтримувати подругу, яка зараз на лакшері відпочинку біля океану, який коштує як половина того Porsche (а він же ж новий). Бо друзів треба підтримувати. Пишаюся чіткою позицією,

- резюмувала  Полтавська.

"А Cartier не робить німб із золота?": Полтавська дорікнула Єфросиніній за Остапчука (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як   Остапчук приголомшив дорогим подарунком своїй дружині. Як бачимо зі знімків Полтавська отримала коробочку, в якій лежала каблучка з жовтого золота та діамантів.