Вся в маму: 19-річна донька Белуччі вразила пікантиними знімками (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Донька знаменитої моделі та актриси Моніки Белуччі і актора Венсана Касселя – Дева приголомшила своїм пікантним зовнішнім виглядом небайдужих фоловерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що дівчина нині мешкає у Нью-Йорку. Неозброєним оком видно, що 19-річна Дева взяла усе хороше із зовнішності своєї зіркової мами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Дева здивувала максимально стильним фотосетом у себе в Instagram. Приємна, молода та ефектна брюнетка сфотографувалася на балконі на фоні багатоповерхівок.

Як бачимо, Дева показалася у двох образах. Спочатку вона позувала  в чорній обтислій довгій сукні. Потім, на інших фото дівчина приміряла сіру майку та джинси. Це вбрання максимально підкреслило ідеальну фігуру дівчини. Тако Дева продемонструвала, як вміє тягти носочок та поклала  ногу на поручні балкона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Моніка Белуччі вперше пройшлася червоною доріжкою з Бертоном. Зазначимо, що Моніка раніше заявила про почуття до Тіма під час фотосесії для видання Elle France. Зауважимо, що це перша поява Белуччі та Бертона в публічному просторі в якості пари.