"Я їх дуже люблю": Надя Дорофєєва зізналася, як її називають діти Міші Кацуріна

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Надя Дорофєєва, яку жорстко підкололи в прямому ефірі , зізналася, які в неї стосунки з дітьми Міші Кацуріна від його попереднього шлюбу. Артистка розповіла, чи виникають у неї складнощі в комунікації з малечею та розсекретила, як вони її називають. Усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В ефірі "Нашого радіо" Надя Дорофєєва поділилася, як проходять її "батьківські будні". За словами артистки, зараз діти Міші Кацуріна живуть у них, у зв'язку з чим знаменитість може проводити більше часу з малюками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка запевняє, що особливих проблем у вихованні у них із чоловіком не виникає. За її словами, Саша і Ваня дуже виховані та спокійні діти, тому в побуті вони знаходять спільну мову.

Зараз у нас, до речі, діти вдома. Я їх дуже люблю, ми класно проводимо час разом. Нормальне батьківське життя. Вони прекрасні, вони дуже спокійні, виховані. Єдине, що може бути, наприклад, хтось їсти не хоче. Ми ось учора вмовляли дітей їсти. Потім вмовляли в душ зайти,

- розповіла Надя Дорофєєва.

Крім того, артистка розповіла, як до неї звертаються діти Міші Кацуріна. За словами Наді, вони пояснили малюкам, що в них є справжні батьки, тому на роль другої мами вона не претендує.

Ваня не міг сказати "Надя", він говорив "Дядя" дуже довго. Зараз уже вміє говорити "Надя". І Саша теж каже "Надя". Ми, звичайно, пояснюємо дітям, що в них є рідний батько, є рідна мама. А я - ще одна людина, яка їх любить,

- підкреслила співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва і Міша Кацурін  покинули Київ заради романтичного відпочинку . Співачка показала, куди попрямувала з коханим і як вони провели час наодинці.