"Я стою на обліку": фронтмен "Без Обмежень" Сергій Танчинець розповів про свій похід до військкомату

Новини шоубізнесу
542
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак, фронтмен знаменитого гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець зізнався, як в минулому році на початку широкомасштабного вторгнення росії на території України, ходив до військкомату. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, тоді Танчинець поїхав до Мукачева. Проте, він не збирався переховуватися, сидіти склавши руки, а вирішив піти до військкомату та стати на захист своєї держави в якості представника територіальної оборони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, пізніше Танчинець вийшов з лав тероборони. Про це він повідомив в  інтерв'ю  для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці". 41 -річний співак зауважив, що пізніше вирішив займатися волонтерством, так як це стало більш потрібним, ніж патрулювання міста.

Я пройшов медкомісію. Я почав процес оформлення документів, побув близько тижня в територіальній обороні. Це мій був порив логічний – піти до військкомату. Я зорієнтувався, перебуваючи там тиждень. Я зрозумів, що все, чим я буду займатися, це патрулювати Мукачево. Коли за 800 кілометрів від мене відбувається якийсь двіж, потрібна хоча б транспортна допомога, якась волонтерська робота. Було прийняте рішення, що я пішов працювати далі волонтером, намагався зробити якийсь внесок вже іншим способом,

- говорить Танчинець.

"Я стою на обліку": фронтмен "Без обмежень" Сергій Танчинець розповів про свій похід до військкомату - фото №1

До речі, Сергій Танчинець все ще може отримати повістку. Як каже виконавець, він буде реагувати на неї так, як потрібно.

Звісно, що зараз може прийти повістка. Я стою на обліку. Якщо прийде повістка, я на неї, звісно, відреагую так, як треба відреагувати,

- резюмував співак.

"Я стою на обліку": фронтмен "Без обмежень" Сергій Танчинець розповів про свій похід до військкомату - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Танчинець розповів, в який спосіб  підтримує зв'язок з дітьми. Зокрема, 41-річний музикант поділився, що спілкується з донькою та сином по телефону.