Уже обживається в новій оселі: Волошин після розлучення з Трінчер показав простору квартиру (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Екс-коханий відомої блогерки та виконавиці Анни Трінчер Олександр Волошин, який відповів фоловерам, які вважають їх з Трінчер шлюб хайпом, показав квартиру, в якій тепер житиме без Трінчер. Подробиці -  в нашому матеріалі.

Зокрема на своїй офіційній сторінці в Instagram Олександр розповсюдив відео, у якому зробив екскурсію своїм новим житлом. Як виявилось, квартиру Олександр орендує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блогер розповів, що площа нової оселі становить 150 кв. метрів. Як бачимо з відео, у новому обійсті Олександра є величезна шафа, простора гостьова кімната, кухня у світлих тонах, гардеробна, а також особистий кабінет. Зокрема, Волошин коментує:

Передбачую одразу запитання: "В тебе ж є свої квартири, навіщо ти знімаєш?". Тому одразу ж і даю відповідь! В мене три квартири в Києві, але дві з них без ремонту, а одна розташована далеко від центру, плюс вона невелика (50 кв метрів)! А мені важливо, щоб місце в якому я живу було просторим! Коли я пожив декілька місяців за містом, у будинку - я зрозумів, що жити в центрі Києва найкраще, що придумало людство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Анна Трінчер та Олександр Волошин ніяк не можуть розлучитися.  Як виявилося, вони повинні було подати документи на розірвання шлюбу ще 7 грудня.