Послання від Бога? Анна Трінчер та Олександр Волошин ніяк не можуть розлучитися (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська виконавиця  Анна Трінчер, яка розлучилася з підприємцем та співаком Олександром Волошиним зізналася, що не змогла подати разом з колишнім документи на розлучення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Трінчер та Волошин повинні було подати документи на розірвання шлюбу ще 7 грудня. Проте Трінчер у себе в Instagram-Stories зізналася, що їм не вдалося зробити цей останній крок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Послання від Бога? Анна Трінчер та Олександр Волошин ніяк не можуть розлучитися (ФОТО) - фото №1

Всьому виною графік роботи РАЦСУ. Отож, коли Анна та Олександр приїхали до РАЦСу, то з'ясувалося, що установа в той день не працювала:

Послання від Бога? Анна Трінчер та Олександр Волошин ніяк не можуть розлучитися (ФОТО) - фото №2

Сьогодні прийшли в РАЦС. "Санітарний день", пздц (якого не було, коли ми дзвонили і дізнавались робочі години). Мене дуже бісить система розлучення… Який на*рін санітарний день, про який ніхто не знав. При чому, туди прийшло багато людей і всі вони розвернулись і поїхали додому,

- заявила Трінчер.

Послання від Бога? Анна Трінчер та Олександр Волошин ніяк не можуть розлучитися (ФОТО) - фото №3

Окрім того, артистка висловила своє невдоволення тим, що під час війни не розлучитися онлайн. Відтак, колищнім закоханим доведеться через місяць зустрітися, щоб забрати свідоцтво.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Трінчер повідомила про деталі шлюбного контракту з Волошиним . Виявилося, що пара вирішила всі проблеми у максимально мирний спосіб.