Ці зірки найбільше подобаються українським жінкам! Названо п'ятірку найкрасивіших чоловіків України (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Різні видання в різних країнах постійно складають топи найкрасивіших жінок або ж найкрасивіших чоловіків. Перш за все такі рейтинги ґрунтуються на основі популярності представлених номінантів.

Нещодавно ж українські блогери, в рамках проєкту  "besida.project" зробили своє соціальне опитування та склали п'ятірку найпривабливіших чоловіків України. В рейтингу опинилися виконавці, хореограф та телеведучий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

5 місце - Віталій Козловський

Рейтинг найкрасивіших чоловіків відкриває український виконавець та військовослужбовець Віталій Козловський. Він відправився захищати незалежність та цілісність України влітку цього року.

Ці зірки найбільше подобаються українським жінкам! Названо п'ятірку найкрасивіших чоловіків України (ФОТО) - фото №1

4 місце - Назар Грабар

Четверту сходинку також посідає військовослужбовець ЗСУ і за сумісництвом популярний танцівник Назар Грабар. Артист вірно служив на благо України, а нині відправився у запас.

Ці зірки найбільше подобаються українським жінкам! Названо п'ятірку найкрасивіших чоловіків України (ФОТО) - фото №2

3 місце - Володимир Дантес

Українці пам'ятають Володимира Дантеса ще за часів талант-шоу "Фабрика зірок", а потім і за його участю у дуеті "ДіО фільми". Нині артист перебуває у стосунках зі своєю дівчиною Дашею Кацуріною. Він активно донатить на потреби ЗСУ і усіма можливими способами допомагає наближати перемогу України над рф.

Ці зірки найбільше подобаються українським жінкам! Названо п'ятірку найкрасивіших чоловіків України (ФОТО) - фото №3

2 місце - Микита Добринін

Шаленої популярності знаменитий телеведучий набув після участі у шоу "Холостяк". Тоді він обрав Дашу Квіткову, яка йому народила сина.

Ці зірки найбільше подобаються українським жінкам! Названо п'ятірку найкрасивіших чоловіків України (ФОТО) - фото №4

1 місце - Олег Винник

Очолює п'ятірку українських красунчиків секс-символ вітчизняного шоу-бізнесу Олег Винник. Йому до сих пір вдається знаходитися на першому місці, навіть попри те, що на початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну він виїхав до Німеччини, чим викликав порцію хейту у свій бік.

Ці зірки найбільше подобаються українським жінкам! Названо п'ятірку найкрасивіших чоловіків України (ФОТО) - фото №5

@besida.project Чи справедливий топ? #longervideos #mens #women #грабар #винник #добринін #холостяк #чоловіки #україна #топ5 ♬ leavemealone - Fred again.. & Baby Keem

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у Мережу злили фото хворого Олега Винника, поки він ретельно ховається від публіки. На фото співак позує з волонтерами, яким він допоміг із пошуком необхідного в Німеччині.