У Мережу злили фото хворого Олега Винника, поки він ретельно ховається від публіки

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Практично два роки тому Олег Винник затамував мовчання, а за весь цей час зважився лише на одне інтерв'ю, в якому зізнався, що живе в Берліні. І поки його "вовчиці" чекають на повернення артиста на сцену, сам він з'являтися в публічному просторі не поспішає. Але, на радість усім фанаткам його представниця показала, який зараз вигляд має Олег Винник.

Валерія Барон - глава фан-клубу і представниця артиста, тому про всі новини вона дізнається одна з перших. Так, на особистій сторінці в Instagram жінка поділилася новим знімком, на якому засвітився Олег Винник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На фото співак позує з волонтерами, яким він допоміг із пошуком необхідного в Німеччині. За словами Валерії, Винник забезпечив їх ліжками, матрацами, а також одягом і взуттям для захисників на передовій.

До Олега Винника завітали волонтери з Благодійного Фонду "Буцькі Ангели". Він допоміг їм у пошуку та підготовці автомобіля для бійця на передову. А також передав благодійну допомогу (ліжка, матраци, одяг і взуття), які зібрали в Німеччині разом з Anja Rätzke і Thomas Uhlig. Низький уклін і подяка кожному! Наближаємо Перемогу разом!

- написала Валерія Барон.

У Мережу злили фото хворого Олега Винника, поки він ретельно ховається від публіки - фото №1
Фото: instagram.com/valery_baron
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Олег Винник збирається повернутися на сцену . Блогер Богдан Беспалов розсекретив справжні мотиви артиста відновити концертну діяльність.