Соліст Kalush Orchestra нарешті зізнався, чи покинув він гурт

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Соліст популярного гурту Kalush Orchestra Олег Псюк прокоментував чутки про свій відхід із гурту. Чи буде артист далі виступати зі своєю командою - всі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Нещодавно Kalush Orchestra анонсували мінітур європейськими містами. Однак на подив багатьох фанатів, на афіші не виявилося соліста гурту Олега Псюка. Варто зазначити, що раніше музиканти в такому ж складі випустили пісню "Вогонь горить" , що породило купу чуток про відхід артиста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер же в коментарі KP.ua Олег Псюк зізнався, що розпочинати сольну кар'єру він поки що не планує. однак як експеримент гурт ухвалив рішення створити проєкт окремо від нього. Тому в турне вони вирушать в оновленому складі.

Ми постійно експериментуємо і проєкт Kalush Orchestra без мене - черговий експеримент. Ми створили ще один формат, і тепер у нас, окрім KALUSH і Kalush Orchestra, є проєкт без мене. Мені стало цікаво, як звучатимуть пісні без репу, у стилі пацанів. Ми спробували та вийшло круто, концерти сподобалися публіці, хлопці запалили. Наступного року ще більше експериментів, стежте за анонсами,

- сказав Олег Псюк.

Соліст Kalush Orchestra нарешті зізнався, чи покинув він гурт - фото №1
Фото: instagram.com/kalush.official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше учасник Kalush Orchestra зіграв весілля в українському стилі . Молодята були одягнені в національні костюми.