Зірка серіалу “Папік” отримала нове почесне звання (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дар’я Петрожицька, яка у 2023 році  стала нареченою , отримала престижне звання. Щоправда, нагородили акторку цією відзнакою ще кілька років назад, але видали тільки зараз.

Українська акторка Дар’я Петрожицька, яка стала популярною після виходу серіалу “Папік”, отримала звання “Заслуженої артистки України”. Про це дівчина написала у своєму мікроблозі.

Як зазначають Новини.Live, акторка отримала це звання ще у 2021 році, проте забрати відзнаку змогла лише зараз.

Буду відверта... Для мене це честь, але далеко не найголовніше в професії. Для мене головне - це бути на сцені і в кадрі, мати можливість займатися своєю професією і творити! Бачити очі глядачів чи читати коментарі. А за це я вдячна всім, хто захищає нашу країну,

- поділилася Петрожицька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @petrozhitskaya
Фото: @petrozhitskaya

Зірка додала, що отримати звання “заслуженої” було мрією, пов’язаною з її батьком. Саме він хотів такої долі для своєї доньки: “Мій тато хотів, щоб я закінчила школу із золотою медаллю. Школу я закінчила трієчницею, і до червоного диплома в універі теж не дотянула через одну зайву четвірку. Пап, але тепер я “заслужена” і, думаю, це краще за золоту медаль. Сподіваюся, ти все бачиш з небес!”.

Свою нагороду Дар’я Петрожицька планує відправити мамі, щоб вона поставила її поруч з татовою відзнакою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дар'я Петрожицька та Руслан Ханумак  записали запальний трек . Однак публіка неоднозначно відреагувала на такий реліз і  сильно розкритикувала текст пісні .

Фото: @petrozhitskaya