"Я вибираю життя, а ти - війну і смерть": артисти-втікачі накинулися на Дашу Астаф'єву

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Даша Астаф'єва - яскравий приклад того, як, маючи успішну кар'єру, можна залишити сцену, а натомість активно почати волонтерити заради якнайшвидшої перемоги українського народу. Після початку повномасштабної війни артистка всіляко допомагає Збройним силам України та не боїться висловлювати свою позицію. Але, як виявилося, останнє сильно турбує її колег.

В інтерв'ю OBOZ.UA артистка зізналася, що отримувала гнівні повідомлення від колег, які втекли з країни. Даша зізналася, що не розуміє, як можна перебувати в такий час за кордоном і вдавати, ніби в Україні не триває війна, під час якої гинуть мирні люди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами співачки, після публічної критики поведінки таких колег, вона опинилася заблокована у багатьох з них. А на свою адресу вона не раз отримувала закиди, ніби вона сама вибрала "смерть", замість спокійного життя за кордоном.

Пишуть мені: "Побачив частину інтерв'ю, ти звинувачуєш. А я обираю життя, а ти - війну і смерть". Якби всі так думали, то хто б захищав країну? І чи залишилася б вона досі? Війну виграють свідомі люди, які стоять до кінця, жертвують усім. Я вже мовчу, що ті втікачі не збирають кошти, маючи велику аудиторію, і не донатять самі. А постять розгульне життя. Це не просто дратує, це дуже ображає. Я навіть не уявляю, як це зачіпає військових і сім'ї, які втратили близьких через війну,

- каже Даша Астаф'єва.

Співачка не стала називати імена тих колег, з якими в неї виникло непорозуміння на темі війни. Однак Даша згадала Потапа, який теж її заблокував . Артистка підкреслила, що артист тривалий час відсиджувався в Іспанії, а потім і зовсім випустив скандальну пісню "Волонтер", яка образила багатьох українців.

Він мене, до речі, за критику заблокував. Я публічно говорила і говорю: такі пісні неприємно чути навіть мені, хоча не вважаю себе якимось особливим волонтером. Але я залишаюся в країні і роблю що можу. Я б теж могла співати на сцені, подорожувати світом і відпочивати на сонечку на ті чималі гроші, які заробляла. Але, люди, зараз не час!

- додала артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва зізналася, що хотіла б змінити у своїй зовнішності . Артистка підкреслила, що раніше вона була категорично проти пластики, проте останнім часом її думка змінилася.