"Змінюється ставлення до пластичної хірургії": Астаф'єва зізналася, що хотіла б змінити у своїй зовнішності

Зіркова краса
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Популярна співачка Даша Астаф'єва раніше була категорично проти змін у зовнішності хірургічним методом. Однак віднедавна її ставлення до пластичної хірургії почало змінюватися. Що зі своєю зовнішністю робить знаменитість і що б ще хотіла змінити - розповідаємо на HOCHU.ua!

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Даша Астаф'єва зізналася, що останнім часом стала більш лояльною до питань змін у зовнішності. Тепер вона вважає, що пластична хірургія - це не так вже й погано, проте коли все зроблено в міру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та все ж сама вона не планує лягати під ніж хірурга. Знаменитість зізнається, що віддає перевагу більш класичним методам догляду за зовнішністю. Тому дівчина займається спортом, дотримується здорового способу життя, робить домашні процедури та відвідує косметологічні салони.

У мене змінюється ставлення до пластичної хірургії. Я не така категорична, як раніше. Звісно, я й сьогодні кажу, чого забагато, і те, що справді інколи має некоректний вигляд, воно завжди матиме таку оцінку. Я більше підтримую саме хороший якісний домашній догляд. Апаратний догляд - це теж для мене відкриття. Так, це вимагає занурення, нових знань, вивчення, більше часу,

- розповіла артистка.

"Змінюється ставлення до пластичної хірургії": Астаф'єва зізналася, що хотіла б змінити у своїй зовнішності - фото №1
Фото: instagram.com/da_astafieva

До слова, іноді вона вдається до ін'єкційних процедур для збереження молодості. А ось пластичні операції вона не робила, хоча й замислювалася про те, щоб зменшити груди.

Поки що я не робила пластичних операцій. Я роблю ін'єкції, яких потребую, тому що мені вже майже 40 років. Я вже роблю ін'єкції в лоб, вітаміни колю. Зробити груди більше мені не хотілося. Я, може, якщо й робила, то зменшувала б, щоб можна було ходити без білизни. Я більше довіряю якось масажам, спорту і харчуванню. Це, звичайно, складніше, але це якісний і правильний вибір для себе майбутньої,

- підкреслила Даша Астаф'єва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва приголомшила заявою про загиблого члена сім'ї. Артистка звинуватила працівників ветеринарної клініки у вбивстві її пса .