Дружина Віктора Павліка шокувала сумою кредиту, в який влізла заради елітного авто (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома блогерка і дружина Віктора Павліка Катя Репяхова, яка невдало сходила в лікарню , розсекретила, яку суму кредиту їй доводиться щомісяця виплачувати. За словами дівчини, знаменитий чоловік не забезпечує її, а всі власні розтрати вона фінансово забезпечує самостійно.

У сторіс в Instagram Катерина Репяхова показала, що часто в директ отримує закиди від підписників про те, що її нібито утримує впливовий чоловік. Однак сама блогерка лише посміялася з подібних коментарів на свою адресу. Адже дівчина не лише активно розвиває свій блог, а і є концертним директором.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як підтвердження того, що вона сама себе забезпечує, Катерина показала, що щомісяця виплачує кредит за власну машину. Виявилося, що заради елітного автомобіля вона влізла в борги практично в 700 тис. грн. А щомісячний платіж становить трохи більше 20 тис. грн.

Так люблю гроші, що сама собі оплачую кредит за машину. Живу на орендованій квартирі та працюю на трьох роботах,

- відповіла підписниці Катя Репяхова.

Дружина Віктора Павліка шокувала сумою кредиту, в який влізла заради елітного авто (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/repyahovakate

Зазначимо, що цього року Катерина Репяхова придбала власний автомобіль. Загалом спортивний кросовер Audi Q8 коштував їй 50 тисяч доларів. 60% від усієї суми блогерка внесла одразу, а решту взяла в кредит.

Дружина Віктора Павліка шокувала сумою кредиту, в який влізла заради елітного авто (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/repyahovakate
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Катерина Репяхова  показала фото зі студентських років . Знімок було зроблено під час того, як Катерина захищала свою дипломну роботу.