Французська акторка Дебевер, яка звинуватила Жерара Депардьє в сексуальному насильстві, вчинила самогубство

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фанат путінської диктатури Жерар Депардьє не раз звинувачувався в сексуальному насильстві. Але, нещодавно з'явилися більш шокуючі новини, адже одна з актрис, які звинуватили його в домаганнях, вчинила суїцид. Що вже відомо - розповідаємо на HOCHU.ua.

Французька акторка Еммануель Дебевер після зйомок у фільмі "Дантон" 1983 року з Жераром Депардьє звинуватила його в домаганнях. Тоді дівчині було лише 18 років, проте про те, що трапилося, вона зважилася розповісти тільки 2019 року, коли проти актора з'явилися звинувачення і від інших постраждалих.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, тіло 60-річної Еммануель Дебевер знайшли в річці Сена. За даними ЗМІ, актриса вчинила самогубство після того, як на телебаченні показали документальний фільм-розслідування про звинувачення на адресу Жерара Депардьє. Зокрема, у стрічці розповіли історію й Еммануель, посилаючись на розповідь актриси про пережиті домагання.

Це чудовисько дозволило собі достатньо насолодитися під час зйомок, скориставшись безлюдністю у вагоні. Він засунув свою жирну лапу під мою спідницю, щоб, за його словами, "мені стало легше"... Я не дозволила цьому трапиться,

- писала 2019 року актриса.

Французська акторка Дебевер, яка звинуватила Жерара Депардьє в сексуальному насильстві, вчинила самогубство - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що не стало зірки серіалу "Баффі - переможниця вампірів". Вже відома причина смерті актора!

Головне фото: Getty Images