Зірка серіалу "Гострі картузи" помер у віці 65 років

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Стало відомо про смерть популярного британського актора та поета Бенджаміна Софонія. Новина про смерть знаменитості стала шокуючою, адже лише кілька місяців тому з'явилася інформація, ніби він серйозно хворий. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Лише 8 тижнів тому в Мережі поширилася інформація, що Бенджаміну Софонію діагностували рак головного мозку. Весь цей час актор боровся з хворобою, яка раптово забирала його сили. А вже 8 грудня з'явилася сумна новина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про смерть 65-річного актора, який здобув популярність завдяки ролі в серіалі "Гострі картузи", повідомило видання The Sun. Відомо, що останні дні з ним поруч постійно перебувала дружина, яка продовжувала сподіватися на одужання коханого.

Бенджамін був справжнім новатором, він дав світові так багато. Він залишив нам радісну і фантастичну спадщину: неймовірну кількість віршів, літературних творів, музики, проєктів на телебаченні та радіо,

- йдеться в заяві родини.

Зазначимо, Бенджамін Софонія народився в Бірмінгемі 1958 року. Попри дислексію, чоловік став одним із найвідоміших поетів сучасної Британії. Крім того, знаменитість спробував себе і в акторській кар'єрі, зігравши роль проповідника Джеремії в серіалі "Гострі картузи".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що  помер Сергій Архипчук.  Режисер відійшов в інший світ на 63-у році життя.