Захищаючи Україну від окупантів, загинув зірка серіалу "Жіночий лікар"

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Захищаючи Україну від окупантів, на фронті загинув відомий український актор Андрій Павленко. Що про це відомо - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Про загибель актора повідомила його дружина Дар'я Орєхова. На своїй сторінці у Facebook вона розповіла, що її коханий пішов із життя будучи на фронті. При цьому дівчина не стала розголошувати подробиці того, як саме це сталося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дарина поділилася, що важко переживає втрату чоловіка. Однак зараз вона змушена займатися питаннями його похорону. Коли й де відбудеться прощання з Андрієм Павленком буде відомо трохи згодом.

Війна нікого не жаліє... війна забирає наших рідних і коханих! Війна забрала Андрія Павленка. День прощання з Андрієм повідомлю згодом! Я буду дуже сумувати за тобою коханий,

- написала дружина актора.

Захищаючи Україну від окупантів, загинув зірка серіалу "Жіночий лікар" - фото №1
Фото: facebook.com/darya.orekhova

Зазначимо, що фільмографія актора налічує безліч відомих в Україні проєктів. Серед них: серіал "Жіночий лікар", "Дев'ять життів Нестора Махна", "Оборот у погонах", "Фото на документи" та інші. У чоловіка залишилося двоє дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що тяжкохвора акторка Катерина Тишкевич уже тиждень бореться за власне життя . Виявилося, знаменитість тривалий час перебуває в реанімації у вкрай важкому стані.