"Мрії треба перетворювати в цілі": Монатік серйозно розмірковує над поповненням у родині

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український виконавець Дмитро Монатік, який нещодавно дебютував в якості письменника, потішив своїх підписників приємним зізнанням. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Дмитро був би не проти поповнення у родині. До речі, його дружина Ірина Демічева також хоче третю дитину. Про це написало видання News24 .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повідомляється, що  родина артиста до останнього не розповідала про свої бажання щодо майбутнього малюка. Також говориться, що як Дмитро, так й Ірина хочуть дівчинку.

Я ж вам сказав, що свої мрії треба перетворювати в цілі.

- говорив артист.

"Мрії треба перетворювати в цілі": Монатік серйозно розмірковує над поповненням у родині - фото №1

Нині ж, щасливі батьки виховують двох хлопчиків: 8-річного Данила та 5-річного Платона. Відтак, подружжя вже цілком готове до гендерної різноманітності у родині. Зазначимо, що Дмитро має надзвичайно позитивну репутацію в українському шоу-бізнесі. Його прийнято вважати зразковим татом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо,раніше ми писали про те, що Дмитро Монатік виступив україномовну версію композиції   "VITAMIN D". Зазначимо, що українці максимально тепло зустріли новий реліз артиста. Частина фоловерів каже, що україномовна версія краща за оригінальну.