"Забирайте і грійтеся": Христина Соловій приємно здивували новим альбомом із щедрівками (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця, авторка хітів Христина Соловій, яка назвала своїх зіркових колег дурами, потішила громадськість своїм новим мініальбомом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нова робота Христини має назву "Різдвянії сни". Отож, це своєрідний мініальбом з чотирма щедрівками. Христина зробила максимально сучасні та водночас автентичні треки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що знаменитість вже встигла розповсюдити   пісні на сервісі Spotify. У себе в Instagram селебритіс  повідомила , що були причини того, аби цей реліз не вийшов у світ.

Але те, що мені все-таки вдалося, попри все, його записати й видати – моє маленьке різдвяне диво. Тож ділюся з вами "Різдвяними снами". Забирайте і грійтеся. Відправте близьким і далеким своїм. Хай це Різдво для всіх нас буде у свідомості і зв'язку з нашим корінням. А дії та помисли – линуть до тих, хто захищає нас, нашу землю, культуру, традиції,

– зазначила співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що після "богохульного" кліпу, у цьому році Христина Соловій більше не відправиться в тур. Вона пообіцяла, що вирушить у тур  2024 року, розширивши список міст, у яких виступить.